cnc cnc cnc cnc cnc cnc cnc cnc
 

Fő profilunk a kis- és közepes sorzatú fémalkatrészek gyártása CNC maró- és esztergagépeken.

              

Újabb sikerünk: Innovatív eszközbeszerzés vállalkozásunknál

 
 
Vállalkozásunk a Széchenyi 2020 program keretében meghirdetett GINOP-2.1.8-17 kódszámú pályázati felhíváson támogatást kapott, mely segítségével innovatív fejlesztést valósíthatunk meg.  
 
A CNC Center Kft. innovációs gépbeszerzése  
A kedvezményezett neve: CNC-CENTERKft.  
A támogatás összege: 30 000 000 Ft  
A támogatás mértéke: 50 %  
 
A projekt tartalma:  
Vállalkozásunk telephelyén új beruházást hajtunk végre a termelési kapacitás bővítése érdekében. Meglévő fémmegmunkáló gépeink mellé egy új, korszerű, 5 tengelyes CNC megmunkálóközpont kerül beszerzésre. Aa térbeli 3 tengely azért egészül ki további 2-vel, mert a gép a befogott munkadarabot saját maga forgatja, ezzel az alkatrész 6 oldalából ötöt egy felfogásban meg tudja munkálni. Nagy előnye ennek a megoldásnak a feladatvégzés sebességének javulása mellett az, hogy ezzel a módszerrel lehetőség nyílik olyan termékek, szerszámok előállítására, melyben többirányú belső furatok vannak. Ezeket a hagyományos 3 tengelyes gépekkel nem lehet kellő precizitással elkészíteni, mivel az átfogásból eredő mérethiba lehetetlenné teszi a pontos csatlakozást.  
 
Az 5-tengelyes megmunkálás a kezelhető alkatrész mérete és alakja szempontjából korlátlan lehetőséget biztosít számunkra, új piacok nyílnak meg, emellett azt is várjuk, hogy az eddig gyártott termékeink is jobb minőségben készülhetnek el a most beszerzendő gép nagyságrendekkel nagyobb pontosságának köszönhetően.  
 
A projekt befejezési dátuma: 2019.03.18.  
A kódszám: GINOP-2.1.8-17-2018-02117  
 
 
 

KORÁBBI PÁLYÁZATUNK

 
A kedvezményezett neve: CNC-CENTER Korlátolt Felelősségű Társaság
A projekt címe: Kapacitásbővítés a CNC-CENTER Kft-nél
A szerződött támogatás összege: 23 403 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%
A projekt tartalmának bemutatása:
 
A CNC-CENTER Kft. fő tevékenysége a fémmegmunkálás, mely keretében egyedi alkatrészek gyártása, 3D-s megmunkálások, illetve sorozatgyártott elemek készítése zajlik. Folyamatosan növekvő piac mellett szükségessé vált egy új megmunkálóközpont beszerzése, melyet jelen projekt keretében valósítunk meg. Ezzel megnövekszik a termelési kapacitás, új és több késztermék előállítására leszünk képesek, így piaci pozíciónk, versenyképességünk nőhet.
 
A projekt részeként az üzem villamos energia igényének ellátása céljából napelemes rendszer telepítésére és beüzemelésére is sor fog kerülni.
 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.12.31.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00898